Om

Vetle Løvgaard er en wordpressutvikler med base i Oslo. Han har en bachelor i Medier og Kommunikasjon fra Høyskolen i Oslo og Akershus.

Når du oppretter et nettsted, er det viktig at du velger et enkel verktøy for oppdatering av innhold og utseende. WordPress gir deg nettopp dette. WordPress vil hjelpe deg å administrere ditt nettsted mer vellykket enn andre dyre verktøy som fins i markedet. WordPress er et open source (åpen kildekode)-program, noe som betyr at hundrevis av mennesker verden over jobber med konstant utvikling av systemet og utvidelser/plugins. Dette gjør WordPress til et ekstremt kostnadseffektivt program med høy utviklingstakt. WordPress kan brukes til å hoste store komplekse “corporate” løsninger, såvel som blogger og enkle hjemmesider WordPress er et av de beste CMS(content management systeme) der ute, og er et godt valg for hvilken som helst nettside. Og det beste av alt er at dette verktøyet er helt gratis!

WordPress en av de største og mest populære CMS løsningene.  WordPress har fått millioner av brukere, og det er over 60 millioner WordPress nettsteder i verden. Dette er enormt mye, og det er heller ikke uten grunn at så mange mennesker velger WordPress for deres nettsted.